Προφιλ

H SPEED & STYLE ξεκίνησε την δραστηριότητά στο χώρο της βελτίωσης τον Ιανουάριο του 1995.

Με την πάροδο των χρόνων ξεκίνησαν συνεργασίες με βελτιωτικούς οίκους στην Ευρώπη, υψηλού κύρους και ποιότητας όπως ή HARTGE, η OETTINGER και η TECHART.

Η εξειδίκευση προχώρησε και σε άλλους τομείς όπως η διαθεση προϊόντων από CARBON-FIBER για ελάττωση βάρους και βελτίωση επιδόσεων.Ενας άλλος τομέας που μπήκε δυναμικά είναι οι μετατροπές σε BMW που αναλαμβάνει απο αντικατάσταση κινητήρα και μηχανικών μερών , αλλαγές εσωτερικού διάκοσμου εως και εγκατάσταση εργοστασιακών συστημάτων πλοήγησης και multimedia.

Παράλληλα η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίστηκε με γνήσια εξαρτήματα BMW M και BMW PERFORMANCE, ανοξείδωτες εξατμίσεις BASTUCK και μπάρες θόλων της WΙECHERS-SPORT.Μέσα στο 2009 ξεκίνησε και η συνεργασία με την AKRAPOVIC που κατασκευάζει βελτιωτικές εξατμίσεις τιτανίου.Το 2010 ακολούθησε η τοποθέτηση Supercharger kit της ESS Tuning καθώς και διαφορικά μπλοκέ της QUAIFE.

Έπειτα από μία πολυετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο της βελτίωσης αυτοκινήτου η  SPEED & STYLE υπόσχεται να συνεχίσει στο μέλλον με αμείωτο ενδιαφέρον αλλά και αγάπη για το αυτοκίνητο και την βελτίωση.